Váš nákupný košík je prázdny

01.03.2022

Cesta pôstom so Scottom Hahnom

Prežite tohtoročnú cestu pôstom spolu so Scottom Hahnom. V spolupráci s biblickým inšitútom St. Paul Center sme pripravili sériu videí, ktorá vám pomôže dostať sa ku koreňom našej viery. Scott bude hovoriť o témach sv. spovede, Eucharistií, modlitbe či o poznaní Evanjelia. Video obdržíte každú stredu a ako bonus sa v nedele môžete tešiť na komentáre k liturgickým čítaniam.

Kto je Scott Hahn?

Profesor Scott Hahn je bývalý presbyteriánsky pastor a teológ a súčasný katolícky spisovateľ, teológ, apologéta a člen Opus Dei. Jeho knihy si vydobyli pozície bestsellerov a boli preložené do viacerých jazykov. Často je označovaný prezývkou, ktorú po prvýkrát použila jeho manželka: „Luther naruby“. Čiastočne preto, že ju manželia spomínajú vo svojej knihe Naša cesta do Katolíckej Cirkvi a čiastočne preto, že ich konverziu ku katolicizmu nasledoval väčší počet presbyteriánskych pastorov a znalcov Biblie. S manželkou Kimberly, rovnako bývalou presbyteriánkou a momentálne úspešnou spisovateľkou, vychovávajú spolu šesť detí (niektorí sú už v katolíckej duchovnej službe za diecézu Steubenville) a osemnásť vnúčat. Na Františkánskej univerzite pôsobí od roku 1990 a je zakladateľom a prezidentom Saint Paul Centre (StPaulCenter.com). Mnohé jeho knihy vyšli aj na Slovensku, napríklad Naša cesta do Katolíckej cirkvi; Kto si, Mária; Baránkova večera; Otec, čo plní sľuby; či Prečo veriť.

Prihláste sa vyplnením formulára, ktorý nájdete TU.

(Tí, ktorí ste sa už prihlásili do pôstneho programu Odrobiny, zamyslenia od Scotta Hahna obdržíte automaticky, ako súčasť Odrobín. Nemusíte sa znova prihlasovať.)

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím