Váš nákupný košík je prázdny

10.09.2021

Články

Aj napriek locdownu naše vzdelávanie prekračovalo hranice

“Boli sme” v ďalekom Honolulu na Hawaji, privítali sme lektorov z Poľska, svoje skúsenosti nám odovzdala prezidentka slovenskej pobočky medzinárodnej siete koučov ICF a samozrejme privítali sme aj  veľa skúsených a  kvalitných lektorov zo Slovenska. 

Aj napriek lockdownom, aj napriek extrémne náročnému školskému roku, aj napriek tomu, že sa nedá a nemôže...

Alebo...

Aj vďaka hľadaniu, aj vďaka snahe, aj vďaka náročným situáciám, ktoré dokážu poralyzovať ale aj nakopnúť do hľadania nových a nových spôsobov. Tie nám všetkým ponúkol v tomto čase online svet.

Keď sa obzrieme za predchádzajúcim školským rokom, tešíme sa z toho, že sa nám podarilo uviesť ho offline konferenciou, zameranou na rozdiely u žiakov po pandémii. Pokračovali sme s ďalším živým workshopom, až kým sa brány škôl nezatvorili. Ďalej sme k učiteľom a ďalším pedagógom prichádzali cez obrazovky. Priniesli sme mnohé aktuálne témy, z ktorých mohli čerpať v ťažkom čase. Napríklad, ako učiť a nemučiť, ako rozvíjať žiakov cez silné stránky, ako pracovať s rezistentným tímom, ako zavádzať zmeny, tiež o vybraných technikách zapamätávania a učenia, hybridnom vzdelávaní a mnohých ďalších témach. Spolu sme zrealizovali 13 inšpiratívnych workshopov. V dvoch diskusných kaviarňach a ďalšej diskusii s inšpiratívnymi hosťami sme diskutovali  priamo s učiteľmi, ale aj s odborníkmi o aktuálnych témach. 

Učitelia a pracovníci s mládežou neprišli ani o 3. ročník našej najväčšej konferencie o nových prístupoch k mladej generácii YoDel.

Zrealizovali sme aj rozvojový program pre riaditeľov škôl Nový vietor.

V trojfázovom akreditovanom vzdelávacom programe Koučing ako špecifická metóda sprevádzania mladých sa v koučingu vzdelávali učitelia a pracovníci s mládežou.

Ak sa chcete v koučingu vzdelávať aj vy, registrácia práve prebieha.

Spolupracovali sme aj s mnohými skúsenými lektormi, ako napríklad Viktor Križo, Katarína Šipoš, Jozef Kokoška, Tomáš Pešek, Zora Grohoľová,  Slávka Takáčová, Máša Orogványi, a mnohými ďalšími. 

Niektoré z našich programov nájdete aj online na našom YouTube kanáli, kde si ich môžete spätne pozrieť a tiež kliknúť odber, aby ste mali vždy aktuálne videá.  

Sme vďační, že aj napriek náročnému času sme mohli byť aj naďalej oporou pre učiteľov, a chceme v nej pokračovať aj v tomto školskom roku 2021/2022, ktorý sme uviedli konferenciou “Istota v čase neistoty”, kde sme sa konečne mohli stretnúť ja naživo.

Viac o konferencii sa dozviete tu. 

A čo na to účastníci našich programov? Pozrite si ich hodnotenie v číslach. 
(Obsahuje hodnotenie z inšpiratívnych workshopov a diskusií programov NeSt EDU a EDUpoint.)

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím